Fredag

Ja, en helt vanlig fredag. Inget speciellt som händer som vanligt. Kom hem för en stund sen, vart hos Sara. Har varit och spelat lasergame sen drog vi till Sara och såg film, blev disturbia. Som jag tidigare sett men den är ju bra så varför inte?
Lasergame var skoj, förutom då att Mange (som vanligt) kammade hem hela skiten.
Annars då.. Lägenheten är lite stökig just nu, blir att städa imorgon. Är ju bara jag som tar tag i sånt och gör det. Ni vet Adam är lite av det latare slaget. Inte direkt den som ids göra någonting. Funderar hur det skulle se ut om han bodde ensammen. Förmodligen rätt så skitigt. Adam är expert på att inte plocka undan efter sig, vad den än gäller. Tallrikar med rester kvar, fulla mjölk paket som står framme och blir varma. Och när det stått ett tag så som ni alla veta så börjar det ju att lukta. Men jag hoppas och tror iaf att om han nu skulle bott själv så hade han nog städat efter sig. Nu när han har mig så vet han att jag plockar undan efter han. Vilket jag borde lägga av med, han ska fan lära sig. Han vet att får det stå för länge då tar jag undan det. Skitig karl jag har ;) Äh han är söt ändå. Nu ska jag gå och pussa på honom.

Godnatt!

Alla hjärtans dag

Som jag ska tillbringa tillsammans med Adam såklart. Åt för ett tag sen, Adam lagade maten. Blev lövbiff, potatis bollar och bea såklart! Sen tände han ljus, den söte.

Sitter och kollar lite på melodifestivalen nu. Ska se film sen, jag och Adam. Har varit och lånat lite filmer av pappa.
Nu när jag ändå snackar om filmer här så kan jag ge ett litet tips, Gone Baby Gone. Skit bra film!

Imorgon är det åtta månader sedan jag och Adam blev tillsammans.
Deni:)

RSS 2.0