God Jul

Äntligen är det julafton, alla paketen ligger under grannen och jag har verkligen julkänsla nu. Längtar efter julmaten och paketen. Sitter och ser Beethoven 3 nu, den går på trean, såg just Ronja Rövardotter som visades på fyran, var längesen jag såg det så det var kul att kolla på igen.

Idag fick Adam tillbaka körkortet, sååå skönt! Nu tar man sig någonstans, har vart strandsatta hos mig eller hos Adam i snart fem månader för att jag inte haft orken att skaffa körkort och för att Adam inte kan hålla hastigheten ;) Ikväll ska jag och Adam iväg till en speciell plats och öppna varandras julklappar och även dom från varandras föräldrar. Sen imorgon ska jag och Adam till mamma, ska fira jul hos mamma den 26e så får två julaftonar, toppen!


Snart nytt år och mitt nyårslöften är att innan nästa år är slut ska jag ha skaffa mig körkortet.
God jul alla :)

Söndag

Tråkig som vanligt. Adam är och hyr film nu iallafall så kanske blir bättre :)


Bli medlem hära, den sidan är faktiskt bra :)

Detta är en av de absolut bästa sidorna än så länge. Den är nystartad och fungerar som Gratisbio som har funnits längst. Samla poäng genom att värva vänner (du får 4 poäng + 50 poäng för aktiv medlem) eller genom att göra gratiserbjudanden. Du väljer sedan själv bland ett 50-tal butiker du vill ha ditt presentkort på. Blir du medlem via mig, så får du 50 poäng direkt.
http://www.gratismode.se/?c=20153

Torsdag

Sitter och kollar igenom min musik på min dator, THE USED! Var ett tag sen jag hörde dom, och nu när jag lyssnar, jag har verkligen saknas deras musik. Nåja, är iallafall hos mamma nu, jag och Adam har hjälpt henne idag att flytta det sista från den gamla lägenheten.

Åker till Munksund imorgon till pappsen, får se vad det blir att göra där. Sen bär det av till Adam på söndag.
Vill ge er ett litet film tips också, Joy ride och Joy ride 2, dom var rätt bra!

RSS 2.0