Hej igen.

Var ett tag sen jag skrev faktiskt, och vet inte riktigt vad jag ska skylla på för jag har då inte direkt haft mycket att göra. Har glömt bort och varit fantasilös dom gånger jag tänkt på det. Men nu fick jag inget att göra då Adam sitter på sin dator och pratar med Hugo om sin finurliga ide så då tänkte jag att jag skulle skriva lite här.

Vad har hänt idag då? Jo, jag och Adam har hjälpt min mamma att flytta, som tack för hjälpen bjöd mamma oss på pizza. För mig och Adam blev det en Hawaii var med bea, mums!

Har snart handlat klart alla julklappar, blev att börja handla tidigt i år motför förra åren, jag som alltid brukar vara ut i sista minuten. Men men.. snart jul, och dagen innan det, Adam får igen sitt körkort, perfekt julklapp ;) Blir att åka på ikea då och en sväng över till finland på Alko antar jag.

Jag och Adam titta just på en film, Switchblade Romance hette den, vet dock inte hur rättstavat det är nu men det får duga. Blir att kolla en till nu, sen sova. Blir att fara och vara med Sara och Sara imorgon. Godnatt!


Förresten, har sökt jobb nu igen. Håll tummarna för mig att det blir mitt!

5 månader

Tiden går fort, men ändå känns det som om vi varit tillsammans längre. 5 månader älskling :)

Lördag idag då, ska strax börja bege mig mot Sara, ska få skjuts av Adam på hans mt, suck.. längtar tills han får tillbaka körkortet, dock inte så länge kvar tills dess nu, drygt en månad. Och jag känner verkligen nu att det är dags att börja ta tag i det här med körkortet, har latat mig allt för länge, så nu börjar det bli dags.

Såg djungelboken härom dan med Adam, den är kung, speciellt gryningspatrullen och gamarna. Har tänkt föreslå tjejerna ikväll att jag tycker vi borde ha disney maraton någon gång. Var längesen man såg alla dom där filmerna. Även Pippi, Emil och Ronja Rövardotter borde också ses snart, jag saknar filmerna och serierna från när man var liten, dom var ju så himla bra. Kolla dagens barnprogram, det är så himla dåligt.

Nåja, blir att se sen när jag och Adam kommer hem, Step brothers, ska visst vara bra :)

Hej hej och hemskt mycket hej

Hej, Tisdag idag då och fortfarande inget jobb. Snart julafton och jag är luspank.
Trist dag än så länge, blev att sova alldeles förlänge. Jag är så himla duktig på att stänga av väckarklockan på morgon och sen bara "ligga och vila" ett tag, sen vakna upp nån timme senare. Suck..

Blir att åka förbi Alex ikväll, Adam skulle nog förbi Jonas tror jag. Sen blir det till honom och se Jeepers creepers 2, såg ettan igår, och den är väll sådär, tvåan är bättre iaf. Har sett båda dessa filmer tidigare, var dock ett tag sen men kommer ihåg att jag tyckte tvåan var bättre än ettan.

Måste nämna den sjukt bra filmen jag såg när jag var hos mamma PS. I love you, jag grät och jag grät och jag grät. Den var så himla bra och så himla sorglig också. 10/10, lätt!

Söndag kväll

Hos mamma idag tills imorgon, blir en kväll utan min Adam ikväll. Tråkigt men vi ses ju imorgon :)
Jag är verkligen sämst på att komma ihåg att jag ska uppdatera min blogg, förut var det ju dagligen där ett tag men sen började jag glömma bort. Vad har hänt sen sist då? Jo, var nämligen så att jag Adam och hans vän Tommy åkte upp till min stuga för att hämta Adams cross som han nu tänkt sälja, är då cirka 6-7 mil till min stuga från Munksund, så vi gav oss iväg kring fem och var tillbaka fyra timmar senare, huh.. Hemskt tråkig resa.

Ta fram din mobil

& blädra till dessa nummer.

Har du kysst nummer 7?
Elin, nej.

Brukar du va med nummer 19?
Lilly, sometimes.

Gillar du nummer 24?
Pappa, jaaadå :)

Är nr 18 en sötnos?
Jonken, ohja ;)

Älskar du nr 1?
Adam, ja absolut! :)

Är nr 12 bäst?
Frida, inte bättre än mig.

Är nr 31 grym?
Veronica, sådär ;)

Är nr 5 snäll?
Bror, ibland.

Är nr 15 elak?
Jessica, nejdå.

Är nr 9 rolig?
Emstar, jadå.

Är nr 11 ful?
Farmor & farfar, nee inte det.

Är nr 30 tillsammans med nån?
Stenlund, nej.

Är nr 6 liten?
David Luddes kompis, nä.

Har du varit med nr 22?
Marielle, ohja massor med gånger.

Är nr 26 din bästa vän?
Sandra, nej tyvärr.

Onsdag kväll



Är hos mamma idag till på Onsdag med Adam. Och har tillbringat kvällen framför Desperate housewives och Onee tree hill, lessnar aldrig, mycket bra serier båda två, är mina favoriter, men måste nog sätta One tree hill på första plats.





Då har det varit ett mord till då här uppe, på en 19årig flicka i Gällivare. Sorgligt! Hennes pojkvän är skäligen misstänkt för mord. Jag undrar vart den här världen är på väg, man läser i tidningar om kvinnor/flickor som blir våldtagna skändade och mördade. Nästa gång kanske det är din granne eller din syster. Hittade tjejens blogg, 19åringen som blev mördad av sin pojkvän och även hennes pixbox. Var hemskt att läsa vad hon skrivit om honom, hur underbar han var osv. Hittade även Carolins blogg där hon skrivit dagen innan hon försvann. Tråkigt att det ska finnas sånna människor som kan ta någon annans liv!

Söndag

Var ett tag sen man skrev, ni får ursäkta. Har haft fullt upp, halloween och allt möjligt. Haha, nej men har glömt bort helt enkelt sen har jag väll inte haft något att skriva heller direkt. Sitter hos mamma nu iaf, ska sova här i natt, Adam är inte här :( Tomt! Ska till honom imorgon. Saknar dig.

Nåja, här är våra outfits från Halloween ;) Sista minuten dock!

RSS 2.0