Musik musik musiiiik

Musik absolut bland det bästa jag vet. Också har vi ju såklart mina "idoler" som Metallica, Acdc och The used.
Acdc var mina idoler redan när jag var liten, minns då flera gånger då pappa spelade skivan med Acdc's låt Thunderstruck och jag var så stolt för att jag kunde sjunga med lite grann. Ni som hört den vet väll förmodligen att dom sjunger i början Thunder ett x antal gånger, men lilla Tina på kanske sex år stolt som en tupp sjunger istället "Fanta". Jag förstod aldrig varför pappa alltid nästan började skratta när jag sjöng denna låt, jag som var så duktig. Ni som inte hört låten, varsågod, lyssna.

http://www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w

090111

Var på inflyttningsfest igår hos Veronica. Var kul att vara med alla tjejerna.
Adam sover då än, har suttit vaken själv sen klockan ett. Jag förstår inte hur pojken kan sova såhär länge, han går ju då inte att väcka heller. Ska göra ett nyyförsök nu! Skriver mer sen..

090109

Hejsan!
Fredag idag då, och klockan är 14:40 och Adam sover fortfarande. Han har verkligen vänt på dygnet helt och hållet. Är vaken till 5-6 och sover till typ klockan tre. Så jag får somna själv och stiga upp själv. Blir dock ändringar på det nu när vi flyttar, då blir det att vara uppe med tuppen. På torsdag då börjar det flyttas grejer, jag längtar till vi fått iordning allt. Kommer dock inte ha den snyggaste soffan i början, men den får duga tills det finns pengar till en ny.

Lets dance startare ikväll, och man måste ju nästan se det bara för att blondinbella är med. Inte för att hon är någon idol direkt utan mest för att se hennes löjliga miner och hennes "underbara" stockholms dialekt. Ni som vill kan ju ta det med en nypa salt.

Nä nu ska jag väcka Adam. Hejdå!

?

Yes! Fått lägenhet nu, flyttar in 15 januari. Yes yes yes! Skriver kontrakt från 1/2 men tjejen som bor där nu ville bli av med den så fort som möjligt så. Toppen! Jag är så himla glad just nu. Jag hoppas ni mina vänner kommer på besök, ofta!

Sitter hemma hos mamma nu, har just sett klart Armageddon med Adam och min bror. Fick fälla några tårar i slutet, som ni säkert alla vet så är slutet rätt sorgligt.

Blir att åka vidare till Adam imorgon, och ja vi ska väll svänga förbi vissa affärer för lite inköp.
Nu gnäller Adam, eller okej nu överdriver jag, han väntar på sin tur att få låna datorn. Ska låta han få göra det nu, han sitter och gäspar och är nog lite trött så nu ska jag vara snäll. Nu ska vi se hur fort han ställer sig upp när jag säger att han får ha datorn nu.


DIREKT!!!!!!!!

RSS 2.0