Tell me, what the fuck is wrong with me?

Klockan är är 23:36, jag borde egentligen sova nu som ska upp tidigt imorgon och orka med skola och allt. Men problemet är nämligen att jag kan inte sova. Tror att jag fått mig en släng av magsjuka eller liknande, för jag mår inte hundra om man säger så. Jag brukade bli deppig på nätterna förut, men det har helt totalt släppt.. Istället ligger jag nu och funderar på framtiden som börjar se rätt ljus ut. Livet kanske ordnar sig trots allt. Man kanske möter prince charming, blir kysst på kinden och följer med honom ut i världen, ut i framtiden.. eller så kanske man inte gör det. Hur som helst så känns det okej. Just nu älskar jag att vara för mig själv. Det finns alldeles för många freaks därute.
66296-30

Farväl sommaren 2007




Hejdå älskade sommar!

Nu är sommaren slut och hösten på ingång. Känns jävligt deprimerande, hösten är den värsta årstiden för då inväntas vintern. Aldrig kul med -30. Men slipper rätt mycket av hösten. Åker den 8 september till Stockholm för att se Håkan Hellström med Marielle, och sen när vi kommer hem igen är Italien 3 oktober.


Nåja, att skolan har börjat om känns väll inte sådär super roligt. Tycker inte alls om vårat schema särskilt mycket. Vissa dagar är tunga. Men, sista året nu så får härda!


Tjatja!

Deeptalk

Det här med blogga är så himla svårt att komma ihåg, men vad gör det när absolut ingen läser längre? Jag skriver ju dessutom för min egen skull, för att få bort allt ur huvudet och på det viset förhoppningsvis få fram lite mer frid i min annars så oroliga hjärna. Jag hatar att jag är en tänkare, för det ligger mest till nackdel i allt jag gör, och allt jag funderar på att göra. Började tänka på att man inte blir så besviken om man inte har några förväntningar. Just där i förväntningarna ligger mitt problem, eftersom jag tror att allt ska bli så himla bra hela tiden, och när allt sedan går i kras så är jag förstörd i en vecka.

Den här sommaren har varit grym. Mycket häng med tjejerna, mycket alkohol och många nya ansikten. Det har varit den bästa sommaren hittils, men snart kommer hösten och då är det slut på det roliga. Nu låter jag säkert stört destruktiv och en gnutta bitter, men det blir en sådan stor omställning. Samtidigt som jag bävar för hösten, mörkret och ensamheten, så tror jag med handen på hjärtat att det är precis vad jag behöver just nu. En vardag. Planer som inte kan bytas ut mot en spontan ciderdrickarkväll med tjejerna. I höst är det bara jag, liksom förra hösten.. Och eftersom jag ägnat så lite tid i sommar åt att tänka på mig själv, på hur jag mår och vad jag vill med livet så är jag en smula oförberedd mot vad som skall komma. Ett år kvar nu av skolan, men sen då? Vad vill jag sen?


För mycket deeptalk, va? Ja, du har rätt. men helt ärligt, min hjärna kokar över. Min puls är hög och oron vill inte ge sig. Vem fan är Tina Westerlund, och vad har gud för planer för hennes liv?


RSS 2.0