Tatiana


Läste på expressen om Tatiana 14år som vid fem års ålder föll ner i en kittel med kokande sås. Hennes föräldrar har inte råd med sjukvård, så två läkarstudenter från Umeå drog igång en insamling så nu ska Tatiana opereras i Umeå. Tatiana kan inte stänga munnen och går heller inte i skolan eftersom dom andra barnen är rädda för henne. Hennes haka har smält ihop med bröstkorgen och Tatiana kan inte röra vänster armen.

Var himla obehaglig bild tyckte jag, stackars flicka.

Onsdag


Onsdag idag då. Jaha, nu är snart vintern här, frost på grässtråna och när det närmar sig kvällen så kommer minus graderna. Börjar vara riktigt kyligt nu. Längtar redan till sommaren och den som just slutat.


Adam for just och tränade, så nu sitter jag själv och vet inte vad jag ska hitta på. Har läst lite på aftonbladet och expressen om Caroline fallet, och jag tycker att det är så hemskt och jag undrar hur han egentligen tog hennes liv.

Nåja, blir väll att se någon film ikväll också, tankat ner Saw 5, fanns dock bara filmat med cam på bio och utan text men det får duga. Hoppas bara på att den är lika bra och spännande som dom andra filmer.

Halloween ihelgen, taggad!

Filmkväll

  

Blev att se två filmer igår för mig och Adam. Shrooms och Rec.
Båda var rätt bra faktiskt!

Shrooms: Tyckte filmen var himla dålig i början, men slutet gjorde den mycket bättre.
Dock så får bara filmen 3/5.

Rec: Riktigt bra filmen. Absolut se värd! Sägs vara bästa filmen inom sin genre.
Är dock spanskt tal, men det spelar väll inte så stor roll. Iallfall så borde ni sen denna film. 5/5

26 okt

Hemma hos Adam nu. Var en himla rolig och trevlig fest hos Elin och Andreas, vi hade det jätte roligt. Körde lite ölspel och gh3. Blir inte nyktert dom närmsta helgerna ;) Blir att se klart filmen vi började se igår nu, sen vette fan. Hoppas ni haft en trevlig och bra helg allihopa. Ska blogga om något intressant till veckan :) Kram till er alla

Fest

Javisst.. ikväll. Blir att börja hos Elin och Andreas. Sedan blir det pentryt. Iallafall så ska jag och Adam börja att röra oss dit nu, ha en bra kväll för det ska jag ha :)

-

Klockan börjar bli alldeles för mycket nu, är läggdags alldeles strax. Jag och Adam ska fortsätta se en film vi påbörjade, sen är det godnatt. Den verkar spännande. Uppdaterar senare..

Fredag

Fredag idag då. Planerna var att vara med Elin ikväll men så blev det inte, den stackars lilla senila flickan kom på att det var ju 8 månaders firande med sin pojkvän som gällde idag. Så blir bara sitta hos Adam ikväll om det nu inte blir Öjebyn, vi får väll se vad som händer. Just nu är jag då himla hungrig, får se vad jag och Adam hittar på att tillaga. Någon gott blir det iallafall. Blir väll någon film sen om det nu inte blir Öjebyn vill säga. Imorgon, Lördag, blir det att vara med Elin iallafall, får se vad vi hittar på, lär väll bli att kolla på någon film eller nått.

Kan det inte bara komma upp någon dunder jobb åt mig på platsbanken, nått som jag verkligen skulle trivas med och ett jobb som jag skulle klara av förståss. Nåja.. nu dör jag snart av hunger. Matlagning som gäller nu.

Godnatt Sverige

Eller inte än. Blir att kolla film först, The midnight meat train hette den visst. Nån skräckis som Adam valt ut. Men dom brukar oftast vara bra så jag ska inte klaga.

Sen har jag även sökt lite fler jobb, så vi får väll se vart det leder. Hoppas på att få ett jobb så fort som möjligt så man kan flytta till eget. Skönt.


Nu ska vi se film, dricka cola och käka mandariner.
Glömm inte att lägga en kommentar i nått av inläggen :)

Flickan tvingades svälja sina gener


Sitter och läser om en flicka som våltogs hundratals gånger av sin egen pappa. Han dömdes till rättspsykiatrisk vård. Hon bodde tillsammans med sin kriminella pappa i fem år från hon var tio tills hon var femton. Hon fick utstå vanvård, hot och våldtäkter. Utan hjälp från samhället lyckades hon till slut fly. Efter utredningen fattades beslutet att hennes pappa får fortsatt vårdnad om henne.


Detta är sjukt och jag kan absolut inte förstå, VARFÖR?!?!
Han tvingade flickan att svälja sina gener.

Unga massmördare/mördare


Usas yngsta massördare Andrew Golden, 11 och Mitchell Johnson, 13 stal den 24 mars 1998 i delstaten Arkansas automatvapen och en bil av släktingar. Andrew Golden utlöste brandlarmet på Westsides mellanstadieskola och när barnen och lärarna kom ut öppnade pojkarna eld. Fyra flicka och en lärarinna dog och ett flertal skadades. Motivet tros ha varit pojkarnas hat mot flickorna på skolan. Mitchell Johnsons flickvän hade nyligen gjort slut, och han säga ha hotat henne till livet strax före dådet. Mitchell Jonson har tidigare hotat en annan flickvän att han skulle ta livet av sig om hon gjorde slut med honom och han har även tidigare förgripit sig på en två-årig flicka, "Jag stoppade upp fingrade i henne" säger han.


För ett par år sedan i Sverige var det två 6 åringar som tog livet av en 4 åring genom att hoppa på honom när han låg ner, eftersom de sett på Turtles.


Även i Södertälje för ett par år sedan så var det en 11 årig pojke som högg en sax i huvudet på sin kompis. Alla trodde det var någon galen mördare var lös och höll sina barn inomhus. Senare kom det fram att det var hans vän som mördat honom.


Den 16 Augusti 1998 lekte fyraårige Kevin med sina två lekkamrater som var fem respektive sju år. De klättrade i träd och hoppade längdhopp men plötsligt blev det bråk. Sjuåringen gav sig på Kevin men de blev sedan sams och bestämde sig för att leka fiskeleken. Det tog grenar från ett träd och gick ner till vattnet för att låssas fiska. De petade med pinnarna i vattnet och låssades få napp. Bråket började igen, lekkamraterna tyckte att Kevin försökte bestämma för mycket och det slutade med att de misshandlade sin lekkamrat till döds.

Lina Medina - Världens yngsta mamma


Jag och Adam satt och kvällsfikade och vi började prata om hur gammal den yngsta mamma var. Vi gissade på 8-10 sen gick vi och googlade. Och jag kunde knappt tro det, Lina Medina var 5 år 7 mån och 21 dagar när hon födde en liten pojke (1939). Hon fick sin första mens när hon var 8 månader. Vem som var fadern har hon aldrig avslöjat.

Tisdag

None
Sverige är kallt, helt kyligt. allting dör. Det ser inte ut som om någonting lever mer.
Det finns en som lyser upp mitt liv, och hans namn är Adam.

DU ÄR SÖT

DU ÄR SÖT
DU ÄR SÖT
DU ÄR SÖT
DU ÄR SÖT

& nu när du har intalat dig det, ta en banan.


Kom hem från stugan idag, åkte dit igår med Adam, pappa och farfar. Blev kortspel och film där, Adam tog även nån öl. Åkte till mamma idag, blir att vara här till på Torsdag. Ikväll blir det bara att glo på någon film eller nått, kanske går ut och går en sväng får se hur kallt det är.

Vill ni veta mitt livs största hemlighet?
Jag är en ninja ;)


Söndag



Ikväll har jag och Adam hunnit med två filmer, och båda var verkligen se värda.
Riktigt bra filmer båda två.

The girl next door: En verklighets baserad händelse som verkligen berör. 
Handlar om två tjejer som mister sina föräldrar i en bilolycka och som då får flytta in hos sin faster. Vilket blir en mardröm. En av flickorna utsatts för tortyr. Denna film får 4.5/5 pga sitt hastiga slut.

The strangers: Även denna film är verklighets baserad och handlar om ett par som åker ut till sitt sommarhus, och klockan fyra på morgonen knackar det på dörren. En himla läskig film, man låg och spände sig hela tiden beredd på att hoppa till. Denna film får 4/5


Båda är filmer ni borde se, helt klart!

Nu är det läggdags för Tina och Adam, godnatt! :)

När Göran falukorv skulle handla på konsum

När göran falukorv skulle handla på konsum. Det var en gång en ganska så lång falukorv som hette göran. Och en dag skulle göran ut och gå sen skulle han handla lunch på ica. Men ica hade stängt så han fick gå till konsum istället. På vägen dit såg han en hund som kissade bakom ett träd. Det tyckte göran var jätteroligt så han skrattade nästan ihjäl sig. På konsum råkade han få en burk grön karamellfärg på sig. Och eftersom göran var en falukorv kunde han inte duscha. Så nu hade göran blivit en grön falukorv. Och ingen av de andra falukorvarna ville vara med honom längre. Så han fick leka med gurkorna istället.

(Men innerst inne var han fortfarande en falukorv, en väldigt ledsen sådan.)

Torsdag

Du gör det med ett leende och ett par ord. Du gör mig lycklig.

Onsdag

Varit hos mamma nu i två dagar med Adam, började se pestens tid idag, som har en speltid på 5h 59m, på sista delen hakade skivan upp sig och he gick inte att se nå mer. Var ändå rätt okej film, var inte alls så dålig som jag trodde fast iofs jag har ju inte sett slutet än.

Nu sitter Adam också och skriver i sin blogg, tycker nästan han är för seriös när han skriver ;)



♥ adam

And you

Vissa saker du gör får mig att le lite längre, och du vet inte ens om att det är din förtjänst.
Jag vet att jag inte ska förstora upp saker men i vissa lägen är det svårt att låta bli.
Men jag är glad så länge du behandlar mig som du gör.

Jag är kär och lycklig, för vet ni?
Jag har hittat något vackert.

4 månader idag, 15/10.
Tack!

Du

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över,
nej men jag går inte isär
när jag går med dig






Adam Olovsson

Min;>


Jag har aldrig haft ens i närheten sånna känslor som jag har för dig. Du och jag har snart varit tillsammans i fyra månader och mer ska det bli. Tack för att du finns här för mig. Älskar dig så enormt mycket Adam :)

Måndag

Hör och häpna, idag gjorde jag ett försök att börja lära mig spela gitarr med pappa som min lärare, de ni. Gick tyvärr inte så bra som jag tänkt mig.

Igår började jag och Adam se en japansk film som hette Ichi the killer, rätt rå film. Fick lov att blunda ett antal gånger eftersom det blev allför hemska scener. Blir iaf att fortsätta att se den ikväll..

Godnatt!

Godnatt

Sitter med laptopen i sängen och ska snart sova, Adam sitter och spelar poker som vanligt.
Idag har det inte hänt så mycket, bara varit hemma. Jag och Adam såg mirrors, skit bra film! Fast diggade inte slutet direkt. Dock obehaglig film, men helt klart se värd.

Imorgon händer väll inte heller något speciellt, inget planerat iallafall. Har iallafall sökt tre jobb nu, så snart kanska man kan flytta, jag och Adam :)

Nä nu känns det som att klockan är lite för mycket för mig, godnatt!
Adam <3

Nu börjar jag om igen

Jag har sagt det förut men nu får det tamefan bli ordning på det här. Jag ska börja blogga, och då inte lite då och då som jag tidigare gjort utan mer regelbundet. Det vore nästan taskigt att inte dela med mig av min sjukt störda tillvaro, så nu börjar jag igen. Helhjärtat - handen på hjärtat, i promise.



Adam sitter just nu och spela poker, den lilla nöten.
Jag får absolut inte störa, men ska nog gå och ge honom en puss ändå ;>


I love you

Varför är saker inte som innan? Varför förändras allt hela tiden?
Jag är så rädd för att förlora dig, för du är precis allting för mig.
Jag lägger ner min tid på att bråka för att du betyder så mycket för mig och jag är så rädd att jag kommer att förlora dig, jag är så rädd att du ska tas ifrån mig. Jag vet att jag klandrat dig, men varje gång har jag tänkt på hur mycket jag älskar dig, hur glad jag är för att du och jag har någonting och att ingen är som du. Saker är inte som förr, men jag vill att du förlåter mig för varje gång jag dragit upp onödiga saker. Jag vill inte ha det såhär. Jag vet att jag säger si och så men det är för att jag älskar dig, så som jag aldrig älskat någon annan.

Kommer du ihåg allt vi sagt till varandra? Jag tänker på dig dag som natt, jag har alltid dig i mina tankar. Varje gång jag tänker på dig blir jag helt varm, och jag vet att du älskar mig men mycket har förändrats och det börjar gå neråt för oss. Jag saknar det vi hade förut.. för såhär kan vi inte ha hdet. Du har fått mig att brinna för så mycket jag inte brunnit för tidigare, du fick mig att inse vad kärlek egentligen är och hur mycket det kan förändra en person. Just nu känner jag mig bara så otroligt ledsen och förtvivlad. Du är finast och jag älskar dig, du väcker så otroligt starka känslor i mig.


Du är en person som är värd så mycket mer än kärlek, Adam

RSS 2.0