WHAT GOES AROUND COMES AROUND

alla människor förtjänar respekt men hey,
man ger inte alltid folk vad de förtjänar.

what goes around comes around.

jag önskar att jag hade the guts att bestämma mig för vad jag känner fast jag vet inte riktigt, kan men bestämma sånt själv? jag vet inte riktigt, jag kanske inte vet vad jag känner för att jag inte vill veta vad jag känner, liksom. hur ska man veta vad man förtjänar och vågar känna?

det är det där med att hålla alla dörrar öppna. man är så jävla upptagen av det och så står man där plötsligt med SKÄGGET I BREVLÅDAN och inser att dörren hem har blåst igen. då står man där sina jävla dörrar som ändå inte leder nånvart.

jag är så jävla säker på min moral men jag kan vara så jäva omoralisk av den enkla andledningen att jag är lat.

tro fan jag skiter i vad du säger, säger jag och gör allting så enkelt jag kan. jag säger att jag inte bryr mig, orka bry sig, tro fan jag skiter i vad du säger. men det kan vara jävligt ansträngande att tänka på hur man behandlat folk, även om de behandlat en först eller efteråt. och sen tänker man ärligt talat, vad fan, done
is done. och man inser hur folk behandlar varandra, och man själv inte är så jävla farlig ändå, det blir ganska jämnt till sist.

minns diskussioner om ordet avguda. jag tror jag lyckades få dig att förstå vad jag menade. jag är så jävla egositisk. heil me, jag känner mig inte särskilt dum, det är ganska lustigt. det är bara jävligt ansträngande för jag inser att det säger en del om mig själv. avguda, hmmpf. så jävla fånigt. gud finns inte.

jaja jag HAR genomskådat er för längesen, jag är jävligt bra på sånt. och jag är inte rädd för spöken och jag är inte rädd för ormar och jag är inte rädd för framtid och inte för någon enda människa. jag är inte rädd för något, för jag vet precis.

jag vill le på riktigt igen..

66296-4

dina ord får mig att inte kunna andas,
att vi knappt snackar längre får mig att vilja gråta.
strupen snörper ihop sig,
ögonen fylls med tårar.
du bara fortsätter,
ser inte vad du gör med mig.
jag kan bara ta emot,
jag vill inte att jag ska bli något du kommer att hata.
dina ord bubblar inuti mig,
och nu hatar jag mig själv,
mer än du någonsin kommer göra.
likgiltighet,
tomhet,
hat.



jag borde skratta på riktigt lite oftare. sluta hänga upp mig på när du gör mig ledsen. sluta stanna hemma när jag har lektion. jag borde gräva tills jag hittar motivationen, sluta oroa mig över sånt som aldrig blev. jag borde sluta oroa mig över dem som aldrig blev. jag borde minnas mera bra saker, tänka sådant som man skrattar åt lite oftare. sluta skrika för att slippa, egentligen berätta något lite oftare, jag vill berätta något men jag kan inte. jag borde gräva lite längre efter orden, motivationen, skatten, strategin. jag, jag vill lära mig saker, lära mig rita ordentligt, lära mig matte ordentligt. lära mig lita på utan att tappa mig själv, lära mig skillnaden mellan jag bryr mig inte slash jag vill inte, lära mig att sparka sönder känslan av att vilja vara ifred för ofta, för mycket. lära mig lita på mig själv utan att tappa andan. jag borde le på riktigt lite oftare. sluta tänka på alla som gjort mig ledsen. sluta tänka att det sitter i och går aldrig över. jag borde också egentligen sluta hata. skratta åt det inte med det.

måste minnas att vara mer realistisk jag måste minnas att stanna upp och andas och känna lukten av luften av avgaser och regn och människor måste minnas att inte låta bli att göra det jag vill göra och jag hatar alla som säger att livet ändå bara består av vardag för även om det är så, vill jag inte veta. men orkar alltid, man orkar alltid mer än man tror. jag vet nu att jag orkar så jävla mycket mer än jag tror.

vad är det som händer?
jag vill bara skrika; JAG HAR INTE GJORT NÅTT FEL!
för det har jag inte, nu vet du.





"i know you feel alone, and no one else can figure you out
but don't you ever turn away from the ones that help you
well they'd love to save you. don't you know they love to see you smile?
but these colors that you've shined are surely not your style"


jag ska sova nu. jag hoppas jag mår bättre imorgon. på alla sätt, kind of.
i'm out

värdelöst rappande

66296-3

satt och lyssnade på afasis nya platta och sedan lyssnade jag på låtar jag har på datorn av alla dessa kassa piteårappare och annan svensk värdelös rapp. det mest och typ det enda som nämns i låtarna är, ja.. saker som "jag knullar din mamma", "jag satte din tjej förra veckan", "ser jag dig på stan kommer jag skjuta dig", ofta ni har en pistol ens. och sen alla dessa kassa kärleks låtar om hur dåligt du mår efter att bruden lämnat dig, eller vilken skit bruden varit. och ni lyckas harkla ur dig "hora" och "fitta" i varje jävla låt. patetiskt! jag lovar, brudarna era lämna er för att ni rappar, haha. ni skämmer ju seriöst ut er. tror att ni är i samma klass som afasi och snook, eller liknande, varför inte nämna i en låt att ni är nya eminem?

men om ni lägger ner 6 minuter på en låt, det är klart den inte blir så komplett! wannabe's

den mest kassa låt jag hört måste vara walle och rolle - min underbara ängel. grymt värdelös! nybörjare hörs det på långa vägar att ni är.  skrattretande. ta inte illa upp! men ni borde verkligen lägga av.

visst är det oseriösa diss låtar så är det bara kul, men när det blir seriöst och ni tror att ni är bra.. då spyr jag på er!

RSS 2.0