Unga massmördare/mördare


Usas yngsta massördare Andrew Golden, 11 och Mitchell Johnson, 13 stal den 24 mars 1998 i delstaten Arkansas automatvapen och en bil av släktingar. Andrew Golden utlöste brandlarmet på Westsides mellanstadieskola och när barnen och lärarna kom ut öppnade pojkarna eld. Fyra flicka och en lärarinna dog och ett flertal skadades. Motivet tros ha varit pojkarnas hat mot flickorna på skolan. Mitchell Johnsons flickvän hade nyligen gjort slut, och han säga ha hotat henne till livet strax före dådet. Mitchell Jonson har tidigare hotat en annan flickvän att han skulle ta livet av sig om hon gjorde slut med honom och han har även tidigare förgripit sig på en två-årig flicka, "Jag stoppade upp fingrade i henne" säger han.


För ett par år sedan i Sverige var det två 6 åringar som tog livet av en 4 åring genom att hoppa på honom när han låg ner, eftersom de sett på Turtles.


Även i Södertälje för ett par år sedan så var det en 11 årig pojke som högg en sax i huvudet på sin kompis. Alla trodde det var någon galen mördare var lös och höll sina barn inomhus. Senare kom det fram att det var hans vän som mördat honom.


Den 16 Augusti 1998 lekte fyraårige Kevin med sina två lekkamrater som var fem respektive sju år. De klättrade i träd och hoppade längdhopp men plötsligt blev det bråk. Sjuåringen gav sig på Kevin men de blev sedan sams och bestämde sig för att leka fiskeleken. Det tog grenar från ett träd och gick ner till vattnet för att låssas fiska. De petade med pinnarna i vattnet och låssades få napp. Bråket började igen, lekkamraterna tyckte att Kevin försökte bestämma för mycket och det slutade med att de misshandlade sin lekkamrat till döds.

Kommentarer
Postat av: ♥ Nadine

Tack tjejen! :)

2008-10-23 @ 02:09:05
URL: http://nadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0